Ik was op een feestje afgelopen weekend toen een lekker ding naar me toe liep en een praatje maakte. Ik dacht wat kan het voor kwaad om ook maar mee te praten en zo starten we een conversatie. Hij vertelde me dat hij een ondergoed model was en zo kwam het onderwerp op mannen ondergoed Ik had nooit echt gedacht dat mannen ondergoed spannend was omdat ik nooit echt andere ondergoed heb gekend dan de boxershorts. Hij vertelde me dat mannenondergoed een van de meest belangrijkste onderdelen is van een man zijn outfit en dat hij het altijd geweldig vond als zijn vriendje rondliep in sexy boxershorts in en rond om het huis.

 

Hij vertelde ook dat hij ervan hield om zijn boxershorts af te stemmen op zijn outfit, zo draagt hij graag zwart ondergoed bij een zwarte outfit, het liet hem sexier voelen en zelfverzekerder. Hij vond het is het zelfde als bij vrouwen die graag sexy lingerie aan doen. Ik was een beetje uit mijn doen, want ik heb gewoon altijd de standaard merken als Hanes en Fruit of the Loom. Dus voor mij was dit helemaal nieuw omdat tot op die dag het voor mij absoluut niet uitmaakte wat voor soort ondergoed ik aandeed, als het maar lekker zat. Ik vond altijd dat mannen die extra dure ondergoed aandoen weinig zelfverzekerd zijn, ze moeten om zich lekker te voelen dure ondergoed aandoen om hun waar te strelen.

 

De slips of gewone onderbroek worden nog steeds beschouwd als de meest sexy herenondergoed . Onderbroeken complimenteren de talle en accentueren de bovenbenen. Verder ligt het accent ook extra op de bobbel aan de voorkant. De merken die vooral mooie slips hebben zijn onder andere: Calvin Klein en Diesel . De dragers van onderbroeken zijn niet alleen oplettend over hun uiterlijk. Maar ook nog extra hygiënisch, want je kan onderbroeken niet meer dan 1 keer aandoen zonder dat je merkt dat het vuil is. Boxershorts daar in tegen zijn een van de meest gedragen onderbroeken. Al vanaf ik op de middelbare school zit weet ik dat boxers heel veel gedragen worden. Boxers zijn vrij praktisch en kunnen onder bijna alle kleding gedragen worden. Retroshorts zijn wel meestal niet sexy het bovenbeen en de tailleband is meestal meer vergevingsgezind en ze hebben niet de gewenste hangmat effect dat slips doen maken .

 

Thong en Jockstrap exotische ondergoed is onbekend terrein voor mij. Ik heb het gezien in de winkelrekken en op het internet, maar ik denk niet dat ik weet wie draagt, ik in iedergeval niet. Deze type ondergoed is meestal voor de avontuurlijke man. Dit ondergoed is als een grabbelton – je weet nooit wat je krijgt. Commando Jongens of echte stoere jongens dragen dit type ondergoed meestal niet. De commando – man is waarschijnlijk het minst betrokken met het uiterlijk en maakt zich het minste druk. De commando – man is daardoor lastig te lezen is. Hij kon ofwel een vrije geest of gewoon lui / vergeetachtig zijn. Het zal hem waarschijnlijk niet schelen wat je draagt en zal zich zelf ook weinig bekommeren om zijn uiterlijk.