Het is weer zover; de werkweek is bijna ten einde, maar je moet jezelf nu nog gaan opmaken voor de wekelijkse vergadering op de vrijdagmiddag. Niemand kijkt hier naar uit, maar toch moet iedereen zich iedere week er op de laatste dag van de week aan overgeven. Dit zijn het soort vergaderingen die wel een boost kunnen gebruiken, om ervoor te zorgen dat alle medewerkers uit deze wekelijks sleur kunnen raken. Een van de opties die er voor kan zorgen dat er wat verfrissing en variatie komt kijken bij de vergadering van deze week is om een keer een vergaderruimte Utrecht te huren. 

 

Alles staat klaar 

Het huren van een vergaderruimte die ergens anders is dan waar je normaal gesproken zou zitten heeft meerdere voordelen. Een van deze voordelen komt in de vorm van het gebrek aan voorbereiding die plaats hoeft te vinden. Het enige wat de medewerkers hoeven te doen, is zich voorbereiden op de vergadering en vervolgens naar de locatie te gaan om te vergaderen. Niemand hoeft de ruimte klaar te maken, omdat dit van tevoren wordt gedaan door de locatie zelf. Naderhand hoeft er dan ook nog eens niemand achter te blijven om op te ruimen en af te sluiten, waar eigenlijk niemand op zit te wachten. 

 

Rustgevende omgeving 

Verder zijn de vergaderzalen allemaal specifiek ingericht voor dit ene doel. Dit betekent dat alles in deze ruimtes er op is ingericht dat er prettig vergadert kan worden. Dat houdt niet alleen in dat alles aanwezig is voor een efficiënte en productieve vergadering, maar dat er ook werk gestoken is in het zorgen voor een comfortabele en rustgevende omgeving. Door middel van slim design en bijvoorbeeld de aanwezigheid van voldoende planten en kunstwerken, is er een fijne sfeer gecreëerd in de vergaderzalen. Hierdoor kan iedereen zich makkelijk op zijn plek voelen, en beter presteren in de meeting waar ze voor gekomen zijn. 

 

Naderhand door de stad in 

Zeker voor vergaderingen aan het eind van de dag, en al helemaal aan het eind van de werkweek, heeft de vergaderlocatie Utrecht centraal nog een extra bijkomend voordeel. Nadat de vergadering voorbij is, is het natuurlijk gemakkelijk terugkeren naar huis voor iedereen, dankzij de uitstekende toegankelijkheid van dit centrale punt in het land. Echter is er ook voldoende gelegenheid om makkelijk nog naderhand een borrel te doen of een hapje te eten in de buurt. Zo is het makkelijk om de werkweek op die manier met alle collega’s samen op een prettige en gezellige manier af te sluiten.