Je bent jong en je wilt wat…

Je rijbewijs! Je bent 15 en je wilt beginnen met het behalen van je rijbewijs? Geen probleem, de Rijopleider helpt je op weg! Voor een erkende en vertrouwde rijschool in Enschede of een rijschool in Hengelo en omgeving kom je bij de Rijopleider. Rijopleidingen op maat voor jong en oud. Ook voor de zogenaamde ‘opfris-cursussen’ kun je bij ons terecht..

 

Jong geleerd….

Begin met de voorbereiding van het theorie-examen als je 15 bent en doe het examen vanaf je 16-de jaar. De rijlessen start je met 16,5 jaar, zodat je met 17 over je rijbewijs beschikt! Rijschool Enschede en Rijschool Hengelo maken het voor je mogelijk.
Natuurlijk zijn wij er niet enkel voor jongeren, iedereen kan terecht bij onze ervaren instructeurs. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten, zodat je altijd een opmaat gemaakte instructie mag verwachten. Je krijgt bij ons ook altijd les van je eigen vaste instructeur.

 

Betrouwbaarheid en kwaliteit
Dat is wat je van Rijschool Enschede en Rijschool Hengelo kunt verwachten. Wij willen je opleiden tot een uitstekende chauffeur. Dat is goed voor jou en reclame voor ons.
Nog even een aantal voordelen op een rijtje:
– lage prijzen met mogelijkheid tot gespreid betalen
– minder lessen door onze unieke les methode
– gediplomeerde instructeurs en veilige auto’s

 

Wijs op weg met De Rijopleider

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek onze website. De Rijopleider www.derijopleider.nl