In het oosten van het land, in de provincie Overijssel, vinden we Hengelo terug. De gemeente is gesitueerd op korte afstand van de Duitse grens en is goed te bereiken met zowel privé- als openbaar vervoer. Dit maakt van Hengelo een ideale vergaderlocatie voor verschillende bedrijven. Samengaand met de ruim 80.000 inwoners en met de verschillende bezienswaardigheden, musea, het theater en meer, is het een prachtige en levende locatie om te verblijven en zaken te doen.

 

Kantoor huur Hengelo

U bent op zoek naar zo’n goed bereikbare kantoorruimte? Haal die handen uit het haar en zoek niet verder. Kantoor Huur Hengelo biedt u een ruim aanbod aan van interessante, veilige en goed bereikbare kantoorruimtes. Laat uw werknemers rustig en efficiënt werken door hen de juiste omgeving aan te bieden. Een kantoor zonder stress en zonder zorgen, wat wilt u nog meer?

 

Vergaderlocatie Hengelo

Het ideale bedrijf werkt samen, zoals een sterke bijenkolonie. Iedereen heeft zijn individuele taak, maar zonder elkaar zou de korf uiteen vallen. Laat het niet zo ver komen en geniet van de luxe om in stijl met elkaar te communiceren in de vergaderlocaties die wij u te bieden hebben. Vergaderlocatie Hengelo biedt namelijk naast de kantoorruimtes ook verschillende bijzondere vergaderruimtes aan, met mogelijkheid tot alle moderne gemakken. Voor ieder wat wils!

 

vergaderen-hengelo