Aangezien veel mensen liever de verhuizing uitbesteden, zijn er best veel bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het verhuizen van een complete inboedel. Doordat het aanbod van bedrijven groot is, kan je heel mooi de prijzen van verschillende verhuisbedrijven met elkaar vergelijken en zo de goedkoopste vinden. Niemand houdt ervan te veel te betalen en dit is de makkelijkste manier om te kijken welke het goedkoopst is. Een van de verhuisbedrijven die in de regio Friesland zit, is StudentenService en op de webste https://www.destudentenservice.nl/verhuisbedrijf/friesland/ kun je een offerte aanvragen voor je verhuizing.

 

Voordelige tarieven

Als je niet teveel voor je verhuizing wilt betalen, zou je kunnen kijken naar bedrijven die voordelige tarieven aanbieden. StudentenService is een verhuisbedrijf wat werkt met studenten. Hierdoor kan dit bedrijf de kosten voor een verhuizing laag houden. De verhuizers die bij dit bedrijf werken zijn grondig getest en zo zorgt het verhuisbedrijf dat je enkel professionele verhuizers toegestuurd krijgt. Je kunt er dus op vertrouwen dat alles veilig en schadevrij aankomt bij je huis. Als er dan toch schade is, ben je er ook voor verzekerd. Zo hoef je dus niet zelf voor de kosten op te draaien.

 

Betrouwbaar bedrijf kiezen

Mocht je er voor kiezen een verhuisbedrijf in te schakelen, is het verstandig te bekijken of het inderdaad een betrouwbaar bedrijf is. Je geeft natuurlijk wel je hele hebben en houden aan een vreemde mee en op hoop van zege verwacht je dat het ook allemaal aankomt op de bestemming. Door recensies van klanten door te lezen en eventueel bedrijven te googlen, kom je er al gauw achter wat voor ervaringen mensen hebben gehad. Hier kun je al een groot gedeelte van je keuze voor een bepaald bedrijf op baseren.

Prijs-kwaliteitverhouding

Let op dat je niet enkel voor de goedkoopste gaat, maar kijk ook dat je een goed en betrouwbaar bedrijf hebt. Je betaalt in veel gevallen wel voor goede service en als je weinig betaalt, mag je weinig van de service verwachten. Het is beter om iets meer te betalen en een betrouwbaar bedrijf te gebruiken, dan een goedkoop maar minder betrouwbaar bedrijf in te schakelen. Je kunt ook een groot gedeelte van je spullen zelf al verhuizen. Zo kun je ook makkelijk wat geld besparen. Hoe meer ze mee moeten nemen naar je nieuwe huis, hoe hoger de kosten zullen zijn voor de verhuizing.  Verder kun je ook nog de praktische tips bekijken van de Consumentenbond voor het verhuizen.