Het kan zomaar gebeuren, dat je thuis glasschade hebt. Van spelende kinderen met en bal, of een deur die te hard dichtwaait door de wind tot aan een vogel die door het raam vliegt. Hebt u de glasschade in omgeving Enschede? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Enschede, zei zullen de schade op een snelle en provisionele manier repareren.

 

Het is belangrijk als je glasschade hebt geconstateerd dat je deze opruimt (NIET BIJ INBRAAK). Er bestaat namelijk een kans dat je je snijd aan de scherpe glasscherven als je bijvoorbeeld door de kamer loopt.

Maak eerst een paar foto’s zodat je de situatie duidelijk hebt vastgelegd. Dit kan nog wel eens te pas komen bij de verzekering.

 

Veeg daarna de grootste stukken met een stoffer en blik op. Daarna pak je de stofzuiger er bij en zuig je grondig de hele vloer en de andere plekken. Hiernaar is het raadzaam om overal nog even met een vochtige doek overheen te gaan. Op deze manier verwijder je ook alle piepkleine glassplintertjes.

 

Meestal ben je verzeker voor glasschade, deze schades vallen namelijk onder de opstal of inboedel verzekering. De opstalverzekering verzekerd alles bij en aan je huis wat zogenoemd aard of nagelvast is. Dat wil zeggen alles wat niet zomaar te verplaatsen of te verhuizen is.

 

glasschade_1